Dr. Muhittin Ülker Kız Öğrenci Yurdu

GENEL BİLGİLER

Dr. Muhittin Ülker Kız Öğrenci Yurdu Ufuk Üniversitesi İncek yerleşkesinde Kızılcaşar Köyü ve Mogan Gölü havzası manzaralı bir konumdadır. İncek yerleşkesi bünyesinde Hukuk, İktisadi İdari Bilimler, Eğitim ve Fen-Edebiyat Fakülteleri, Adalet Meslek Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu ve Hazırlık Bölümü bulunmaktadır. Tıp Fakültesi, Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Sosyal Bilimler ve Sağlık Bilimleri Enstitüleri Üniversitemizin Balgat yerleşkesinde yer almaktadır. Her iki kampus arasında ulaşım ücretsiz olarak üniversitemiz servis araçları ile sağlanmaktadır. Balgat yerleşkesi Ankara’nın Eskişehir-Konya Yolu kavşağında bulunduğundan metro ve otobüs gibi toplu taşıma araçları ile şehrin çeşitli noktalarına ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır.

ODA SEÇENEKLERİMİZ ve YURT HİZMETLERİ

Yurt binalarımız toplam 255 yatak kapasitesine sahiptir. Tek kişilik ve Çift kişilik odalar halinde düzenlenmiştir. Odaların tamamında banyo, lavabo ve tuvalet,  bazalı yatak, giysi dolabı, kitaplık, çalışma masası, mini buzdolabı, bürosit ,dinlenme koltuğu,  kanepe ve tek kişilik odalarda televizyon bulunmaktadır.

Bina ve odalarda sağlanan hizmetler:

•  Temizlik hizmeti
  •  Yurt  idaresi tarafından sağlanan ve 15 günde bir değiştirilen nevresim takımları
  •  Bütün odalarda sınırsız kablosuz internet
  •  24 saat kullanıma açık toplam 4 çalışma salonu
  •  Çamaşırhanemizde ücret dahilinde yıkama ve      kurutma makineleri
  •  Kullanıma açık ütü ve masası
  •  Kantinin yemek salonunda öğrencilerin kullanımına 24 saat açık olan televizyonlar
  •  24 saat vardiyalı görev yapan güvenlik görevlileri

Yurdumuzda kalan öğrencilerin yürüyerek kolayca ulaşabilecekleri ve ihtiyaçlarını giderebilecekleri 2M Migros ve İncek Eczanesi bulunmaktadır.