Savunma Sınavı Öncesi Yapılacak İşlemler
ÖĞRENCİNİN TEZ SAVUNMA SINAVINA GİREBİLMESİ İÇİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER
I- Tez savunma sınavına girebilmek için; Tez Jüri Atama Dilekçesi ’ nin eksiksiz doldurulması ve savunma sınavından 15 gün önce Enstitüye teslim edilmesi mecburidir. ( Enstitü Yönetim Kurulu Karar’ı alınacaktır.)
II. Tez konusunda herhangi bir değişiklik yapılmış ise;Tez Konusu Değiştirme Dilekçesi ’nin eksiksiz doldurulması ve savunma sınavından 20 gün önce Enstitüye teslim edilmesi mecburidir. (Enstitü Yönetim Kurulu Karar’ı alınacaktır.)
III.Tez Danışmanı tarafından alınan Turnitin Raporu (Örnek) ve öğrencinin Tez Çalışması Özgünlük (Orijinallik) Dilekçesi’ni tez danışmanına imzalatmasına istinaden bu iki belgenin savunma sınavından 15 gün önce Enstitüye teslim edilmesi mecburidir. Örnek Turnitın Raporu
Tez Jürisi Atama Dilekçesi, Tez Konusu Değiştirme Dilekçesi (Konuda Değişiklik Yapılmış ise), Tez İntihal Raporu ve Tez Çalışması Özgünlük Raporunun (I.II.ve III numaralı belgeler) savunma sınavına girmeden 15 gün önce Enstitüye aynı anda teslim edilmesi mecburidir.
Öğrencinin belgelerinde eksik evrak olması halinde teslim alınmayacak ve eksikliklerin tamamlanması için öğrenciye geri iade edilecektir.
Yukarıda belirtilen belgelerden herhangi birinin eksik olması durumunda Tez danışmanı ile öğrenci tarafından kararlaştırılan savunma sınavı eksik belge sebebiyle ileriki bir tarihe ertelenecektir.