Ufuk Üniversitesi’nden Birlikten Kuvvet Doğar Kampanyası

UFUK ÜNİVERSİTESİ’NDEN BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR KAMPANYASI

SAĞLIK VE İHTİYAÇ MALZEMELERİ YANGIN BÖLGESİNE ULAŞTIRILDI

Ufuk Üniversitesi, yaşanan orman yangınları nedeniyle “Birlikten Kuvvet Doğar” mottosuyla, Ankara Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nün olurları ile 11 Ağustos 2021 tarihinde bir ay süreli yardım kampanyası başlatmıştı.

Titizlikle yürütülen kampanya kapsamında, toplanan nakdi yardımlarla sağlık yardım malzemeleri alınırken, yardımseverlerden ise ihtiyaç malzemeleri toplandı.

Sağlık ve ihtiyaç malzemeleri, Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü-Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı koordinatörlüğünde, 17 Eylül 2021 tarihinde Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Arzu Pampal ve kampanya koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi F. Elif Çelik tarafından Muğla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı yetkilisi Özay Figen Gökdağoğlu ve Muğla AFAD Müdürlüğünde Sosyal Çalışmacı olarak görev yapan Nurşen Alataş’a teslim edildi.

Prof.Dr. Pampal ve Dr. Öğr. Üyesi Çelik yardım malzemelerinin teslim edilmesinin ardından Muğla Vali Yardımcısı Caner Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Ufuk Üniversitesi’nin söz konusu yardım kampanyası ve sosyal sorumluluk alanındaki faaliyetleri hakkında görüşüldü.

Muğla Vali Yardımcısı Caner Yıldız

Sol baştan: Muğla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Aylin Uygun, Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Arzu Pampal, Muğla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Ayni Yardımlar Depo Hizmetleri Sorumlusu Figen Gökdağoğlu, Ufuk Üniversitesi Kampanya Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi F. Elif Çelik, AFAD Sosyal Çalışmacı Nurşen Alataş